Wie is Chategic?

Chategic ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte intelligente Chatbots.

Chategic ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte intelligente Chatbots om kleine-en middelgrote ondernemingen te helpen met het aanbieden van de beste klantervaring. Onze intelligente Chatbots zorgen 24/7 voor een soepele klantenondersteuning, de automatisering van routinematige werken en een hoge betrokkenheid van de gebruikers. De Chatbots kunnen worden ingezet in e-commerce, reis & toerisme, gezondheidszorg, bouw en nog veel meer industrie├źn.

Het verbeteren van de communicatie tussen mensen en machines.

Onze missie

Onze missie

Mens-machine communicatie is in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Wij gebruiken onze smartphones, tablets, computers en laptops om te communiceren met andere mensen via machines. Met Chatbots kunnen we deze communicatie nog een stap verder brengen. Onze missie is om zoveel mogelijk intelligente Chatbots te maken die zorgen voor snellere verwerking, snellere antwoorden, betere en slimmere resultaten.

Volg ons in wereld waarin communicatie ondersteund wordt door Chatbots!

Onze visie

Wij geloven dat mensen van nature creatief zijn. Zij verdienen een interessant, boeiend en inspirerend werk. Dit betekent dat alle saaie routinematige werken uit hun takenlijst verwijderd worden. Door virtuele assistenten in te zetten, stellen wij medewerkers in staat om snel en effici├źnt routine klusjes af te maken. Hierdoor kunnen medewerkers zich concentreren op het werk waar echt de menselijke kwaliteit voor nodig is.

Virtuele assistenten elimineren alledaagse taken zodat mensen zich kunnen concentreren op de dingen die ertoe doen.

Onze visie

Lekkere cookie!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren